VI Caminant per Onda + Salut

Eixida 9H del Pla
Distància: 9,4 km
Dificultat: mitja/baixa
Preu: Adults 5 €
Menors de 12 anys 3€
Inclou:Samarreta técnica,beguda i assegurança

INSCRIPCIÓ: www.onda.es i en Casa Cultura fins el  14 de setembre a les 14 h

 

NORMATIVA


 1. La VI Marxa Caminant per Onda + Salut és una marxa senderista popular i familiar NO competitiva, que té com a objectiu la promoció de l'exercici físic, com a hàbit saludable. 
 2. Les persones participants realitzaran una única ruta de 9,4 km de dificultat mitja/baixa. 
 3. El recorregut començarà a les 9.00 hores en el Pla i conclourà a la zona esportiva. Les persones participants hauran d'acreditar-se per a arreplegar les samarretes, que s'entregaran  dissabte dia 16, al Pavelló Municipal d'Onda, de les 17.00 a les 20.00 hores o el mateix dia de la marxa, a partir de les 8.00 hores al Pla. 
 4. Per l’esmorzar, l'organització proporcionarà begudes als participants. Durant el recorregut s'habilitaran dos punts d'avituallament. 
 5. L'organització té contractada una assegurança d'accidents. 
 6. Les persones participants menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta. 
 7. L'organització de la marxa pot modificar l'horari, el traçat o les característiques, per causes de força major. Si la marxa se suspenguera, es posposaria la data per a realitzar-la. En cap cas es tornarà la quota d'inscripció. 

TOTES LES PERSONES PARTICIPANTS PEL FET D'INSCRIURE'S ACCEPTA  AQUESTA NORMATIVA.

INSCRIPCIONS


PREINSCRIPCIÓ:

En primer lloc, cal emplenar el formulari que podeu recollir en :

 • Ajuntament d’Onda: Informació
 • Casa de la Cultura: Departament d’Esports
 • Club Desplome. C/Arañuel, s/número
 • Inscripció Online: www.onda.es

Concepte: Senderisme, nom i cognoms
 
INSCRIPCIÓ
Per a confirmar, cal deixar la preinscripció, junt al justificant de pagament (5 € adults i 3 € menors de 12 anys), a la Casa de la Cultura, fins el dia 14 de setembre a les 14 hores. El justificant de pagament també es pot enviar a deportes@onda.es especificant nom i cognom de l'inscrit
 
Núm. de compte: Caixa Rural IBAN ES02 3134 3405 510027921717
Data límit d'inscripció: 14/09/2017 a les 14.00 h

ENTREGA DE SAMARRETES
Amb el rebut del pagament i el DNI, el dissabte dia 16 es recollirà l'acreditació al Pavelló Municipal en horari de 17.00 h a 20.00 h. També es podrà recollir al Pla, el mateix dia de la marxa, de les 8.00  a les 8.45 h

CONSELLS


 • Portar aigua, gorra, calçat i roba adequada. 
 • Recordem que s'ha de respectar i tindre cura del medi ambient. Llancem els residus  als llocs habilitats. 
 • Recollir la samarreta en el temps i lloc adequat.

ITINERARI DE LA RUTA


Eixirem  a les 9.00 des de la plaça del Pla cap a la plaça del Raval de Sant Josep amb direcció al carrer de la Vall d’Uixó, creuarem la plaça del Montí i pel vial ens dirigirem cap a les passeres, les creuarem i anirem direcció Santa Bàrbara.
 
Baixarem per l’antiga senda, passant per belles zones de bosc de sureres i pins, fins arribar, sobre les 10.30 hores aproximadament, a l'Assut de Tales on hi haurà un punt d’avituallament amb begudes i fruita.
Després d’esmorzar, tornarem a creuar el riu Sonella direcció Artesa i pujarem al dipòsit d’aigua (Cota 220) pel camí vell de Fanzara fins arribar al recinte Multiusos, al voltant de les 12.30 hores, on hi haurà un avituallament amb aperitius, begudes refrescants, rocòdrom, unflables, exhibició de falconeria i taller de maquillatge i globoflèxia. Allí mateix es realitzarà un sorteig de 3 lots de productes entre totes les persones  participants. Així mateix, Hosturionda prepararà uns suculents menús per a qualsevol que vulga gaudir-ne.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=13753318

VINE DE MARXA CAMINANT PER ONDA, GUANYA SALUT, PARTICIPA !!!

 • Comunitat Valenciana
 • European Union