ONDA BAIX LES ESTRELES


No et pergues la nostra Ruta Nocturna a Onda! En aquesta ciutat, on van coexcistir les tres cultures durant l'Edat Mitjana, conserva molts racons plens d'encant.

Aquest és un
innovador tipus de ruta, en el que fent ús de les noves tecnologies, projectarem imatges sobre els murs del Castell de les 300 Torres i del centre històric d'esta bella ciutat, tot açò amenitzat amb música medieval durant tot el recorregut. Recorrerem els secrets d'aquesta monumental fortalesa en plena nit, a més a més, ens endinsarem en els carrerons i atzucacs per descobrir com vivien les comunitats musulmana, jueva i cristiana d'esta localitat a llarg de la Història.

Una ruta diferent plena de sorpreses...

CAL TRAURE LLANTERNA O APP DEL MÒBIL

HORA - 22:00 h.
PUNT D'EIXIDA - Edifici de recepció de visitants del Castell 300 Torres (Onda)
DURACIÓ - 2 hores aprox.
PREU - 10 € adults / 5 € xiquets (de 5 a 15 anys)

IMPRESCINDIBLE REALITZAR RESERVA PRÈVIA. PLACES LIMITADES

INFORMACIÓ I RESERVES:

Telf.: 685 31 54 75
info@quierocultura.es


Warning: file_get_contents(http://api.bit.ly/v3/shorten?login=&apiKey=&longUrl=http%3A%2F%2Fonda.es%2Fond%2Fweb_php%2Findex.php%3Fcontenido%3Desdeveniments%26id%3D84%26lang%3D10&format=txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 500 Internal Server Error in D:\Parallels\Plesk Panel\Vhosts\onda.es\httpdocs\ond\web_php\web\esdeveniments.php on line 128