Imagen banner [title-raw]
Imagen banner [title-raw]
Pasqua
Imagen banner [title-raw]
Imagen banner [title-raw]
Pasqua

Pasqua

Onda gaudeix d'aquestes festes d’una forma molt especial, seguint una herència llegada de pares a fills que amb el pas dels anys s’ha anat refermant cada vegada més.

Així, en les processons religioses de Setmana Santa participen un gran nombre d'onders i onderes que lluïxen les túniques de les seues respectives confraries i trauen els passos de les imatges, amb el sentiment fervorós de qui viu i respecta la tradició religiosa mantinguda des de fa segles.

Després de Setmana Santa, l’arreplegament es convertix en festa i els onders la viuen amb les tradicionals revetles, els coets que es disparen en senyal d’alegria i l’harmonia de berenar la típica mona de Pasqua amb amics i familiars.

Durant la setmana de Pasqua, té lloc la Pasqua Taurina en el recinte Multiusos amb múltiples i variades exhibicions taurines. El recinte consisteix en la construcció de mitja plaça de bous que es completa de forma ovalada amb cadafals de les penyes de la ciutat. En ell tenen lloc concursos de ramaderies, de retallades, desafiaments i bous embolats.

També es realitzen nombroses activitats culturals i/o infantils al Castell i en el Paratge Natural del Salvador.

  • Comunitat Valenciana
  • Unió Europea