Imagen banner [title-raw]
Imagen banner [title-raw]

Ruta SL-CV-142

Informació útil
Estadístiques
Distància: 5.510 metres
Dificultat: Mitga-Alta

Com arribar:

CV-223 Onda-Tales. Una vegada passem la travessia de Suera, prendrem el camí de l'esquerra fins a arribar a l'Assut.

Descripció:

Eixim de l'assut en direcció a Tales pel camí asfaltat. Passats uns 300 metres, prendrem la senda de l'esquerra per la qual ens disposarem a pujar fins a arribar al pic del Montí on ens esperen les espectaculars vistes de l'interior de Castelló: La serra d'Espadà, Suera i el seu castell de Mauz, Penyagolosa...
Una vegada en el pic, continuarem recte i girarem per la senda de la dreta per a, a través d'aquesta, arribar al Collado i pujar, a continuació, al pic de menor altura. Des d'ací, podrem observar el mar, la part est de la serra d'Espadà, i poblacions com Onda, Vila-real i Castelló.
Després baixarem per la senda que veiem a l'esquerra, tenint Onda de front. Continuarem per la senda marcada fins a arribar a una travessia per on girarem a l'esquerra per a descendir per la font del Retor fins una pista que ens portarà a l'ermita de Santa Bárbara. Quan arribem a aquesta, continuarem pujant per la pista fins a arribar a l'antena. Continuar per la senda que trobarem davant farà que tornem al camí asfaltat de l'inici de la ruta. En el dit camí, seguirem per l'esquerra per a, a uns 400 metres, trobar-nos a l'Assut.

 

  • Comunitat Valenciana
  • Unió Europea