esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Ajuntament d'Onda rehabilita els lavabos del Mercat Municipal

Foto

Amb aquesta acció el consistori cerca dinamitzar el mercat i l'economia local contractant a una empresa d'Onda perquè realitze les obres

L'Ajuntament d'Onda ja ha acabat les obres de rehabilitació i manteniment dels lavabos del Mercat Municipal. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, acompanyat de la regidora d'Urbanisme del consistori, Marta Piquer, ha acudit a visitar la finalització de les obres i ha afirmat que “volem impulsar l'economia local, per aquest motiu hem comptat amb una empresa de la localitat per a realitzar els treballs necessaris. A més, dotar al mercat municipal d'uns lavabos de qualitat era imprescindible per a millorar l'experiència dels usuaris que visiten diàriament els establiments del mercat. El nostre objectiu és realitzar accions que ajuden a impulsar-ho i dinamitzar-ho, com venim fent des que es va iniciar la legislatura”.

Des de l'àrea d'Urbanisme que gestiona Marta Piquer han informat que l'empresa ondera encarregada de la reforma ha sigut Área General de Construcción S.L. Els treballs que han realitzat són la reparació de taulells trencats, la col·locació de secamans i portarrotllos, arreglar els lavabos, canviar els mecanismes elèctrics, a més de les reixetes de ventilació, arreglar el quart neteja, l'extractor de ventilació  al lavabo de minusvàlids i col·locar poals higiènics per als lavabos de dones. Totes aquestes actuacions han tingut un cost total de 2.273,95 euros.
Ximo Huguet, ha conclòs dient que “estem realitzant obres sense un gran cost, però que sí són útils i necessàries per a la ciutadania, amb les quals volem millorar els serveis que el consistori ofereix als seus veïns i que tothom pot beneficiar-se. D'altra banda, seguirem contractant a empreses locals per a incentivar l'ocupació i el creixement empresarial de la ciutat. Aquest tipus de manteniments s'està duent a terme en diferents punts de la ciutat, tant a la via pública com als camins rurals en els quals podem actuar o a les instal·lacions municipals”. Finalment, l'alcalde ha volgut animar als onders al fet que acudisquen “al mercat municipal on trobaran una gran varietat de productes”.
 

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio