esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

L'Ajuntament d'Onda destina 30.000 euros a mantenir el menjador social

Foto

L'alcalde signa un conveni amb la ‘Parroquia San Bartolomé’ per a seguir protegint als menors i als ciutadans onders que es troben en una situació més desfavorable

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha signat un nou conveni que permetrà oferir el servei gratuït de menjador social dirigit a menors d'entre 12 i 18 anys en risc de desnutrició i a persones en situació d'exclusió social derivades dels Serveis Socials de l'Ajuntament. Per a açò, el consistori destinarà 30.000 euros a la ‘Parroquia San Bartolomé’ perquè siga l'encarregada de gestionar aquest servei.

La tinent d'alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella, ha explicat que, “un any més, des de l'equip de govern seguim fomentant la inclusió social i treballem per  millorar la qualitat de vida dels ciutadans onders”, i ha afegit que, “a més, amb aquesta iniciativa, des del consistori pretenem promoure la importància dels hàbits alimentosos com a part fonamental d'una adequada nutrició, amb una dieta adequada, que consciencie als menors i les seves famílies de la importància d'estar ben alimentats. També es pretén crear hàbits d'higiene abans, durant i després de cada menjar, i contribuir al desenvolupament de les habilitats socials amb les activitats escolars”.

Aquesta iniciativa se suma a altres actuacions prioritàries de l'equip de govern  de prevenció, inserció i promoció social dirigides a impedir les situacions d'exclusió social en les seves diverses manifestacions. En aquest sentit, Aguilella ha recordat que “les polítiques socials són una prioritat per a l'actual equip de govern municipal i prova d'açò són algunes de les mesures preses en aquests últims anys”. Finalment, ha assegurat que “mantenim el nostre compromís de seguir millorant els Serveis Socials, anteposant la protecció dels menors i els ciutadans que es troben en una situació més desfavorable a altres qüestions, subvencionant la labor que realitza diàriament la ‘Parroquia San Bartolomé’ de garantir serveis de primera necessitat”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio