esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

Onda realitza diferents jornades per a combatre la pobresa energètica

Foto

L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea de Política Social que gestiona la tinent d'alcalde Mari Carmen Aguilella,  ha organitzat diferents jornades amb la finalitat de combatre la pobresa energètica en el municipi.

A través de la Fundació Gas Natural Fenosa, que ha engegat l'Escola d'Energia, s'està realitzant una formació a Onda perquè els ciutadans puguen fer front al cost del subministrament energètic, enfortir la col·laboració i millorar els mecanismes de relació amb les entitats del Tercer Sector, i emetre un compromís ferm i realitzable de protecció a les famílies amb problemes de vulnerabilitat energètica. 

Així, Aguilella va inaugurar fa uns dies una jornada en la qual van participar tècnics de l'Ajuntament i treballadors de les entitats del Tercer Sector en qüestions relatives a l'eficiència, l'estalvi energètic i les ajudes disponibles.

Avui s'ha realitzat una jornada oberta al públic, a la Casa de la Cultura, que es repetirà el pròxim 30 de maig de 17.30 a 19.00 hores. Les inscripcions podran realitzar-se al departament de Serveis Socials (quart pis de la Casa de la Cultura).

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio