esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

Onda realitza les millores al ‘Pozo de los Santos Patronos' que proveeixen d'aigua el municipi

Foto
  • L'alcalde visita la fi d'aquests treballs que han permès renovar els quadres elèctrics de control de l'estació, amb la finalitat d'incrementar la seva eficiència

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel Cap de Servei de l'Àrea de Proveïment de FACSA, Ignacio Aparici, ha visitat avui el ‘Pozo de los Santos Patronos’ de la localitat, amb la finalitat de conèixer de primera mà els treballs de millora que l'empresa Gimeno Servicios ha desenvolupat en aquestes instal·lacions, que constitueixen la principal font de subministrament d'aigua al casc urbà del municipi.

Després de la visita, l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha destacat que “amb aquesta actuació  aconseguim complir amb un dels objectius que tenim com a equip de govern, com és millorar el  dia a dia dels ciutadans del nostre municipi”. Concretament, els treballs de millora han permès renovar els quadres elèctrics de control de l'estació, a més de substituir l'escomesa i el transformador d'energia elèctrica que alimenta a la instal·lació. Així, els operaris han substituït els quadres elèctrics de control existents per altres nous que, a més d'estar dotats amb tecnologia d'última generació, romandran connectats al sistema de telecontrol de FACSA.  Al seu torn, també s'han instal·lat variadors de freqüència que permetran controlar de forma individualitzada els tres pous que conformen la instal·lació, la qual cosa al seu torn incrementarà la seua eficiència.

Per la seva banda, Aparici, ha indicat que “amb aquestes millores, a més de renovar unes instal·lacions de vital importància per al subministrament urbà d'aigua potable a la localitat, dotem de les últimes tecnologies al servei de proveïment amb la finalitat de fer-ho més eficient i millorar la nostra qualitat de servei a tota la ciutadania”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio